OM OSS

Mitt namn är Mari Levänen och bor i Surahammar som ligger strax utanför Västerås. Jag lever tillsammans med min sambo Robert och våra två fantastiska söner Albin & Elliott.
I familjen ingår även våra fyrbenta "barn" Ariel (Mankoya´s Keen Kate By Gambo), Buddha (Roseridge Royal Rock), , Olga (The Lionforce's Yonita of Melody), Risto (Vackra Vilda Rinzai) och vårat lilla nytillskott Helmi (Shawdi Are You Gonna Go My Way).Kärleken till hundar har alltid funnits där och 1997 skaffade jag min första egna hund.
Det gick några år innan jag 2005 bestämde mig för att våran första Rhodesian Ridgeback, våran underbara och saknade Azlan, skulle få flytta hem till familjen. Ett val jag aldrig ångrat!

Jag är intresserad av det mesta som man kan hitta på med sin hund. Jag tävlar en hel del i utställningar bland annat.

Kennel Shawdi kommer att vara en liten uppfödning av just Rhodesian Ridgebacks
Shawdi betyder glädje, på vissa ställen står det att det är ett afrikanskt namn & på vissa ställen står det att det är persiskt, sak samma, tycker det är ett passande ord för vad hundar ger varje dag.

Mitt mål med min uppfödning är att få fram friska, mentalt stabila hundar och med ett vackert yttre som representerar rasen väl.